STIRI


Taxi – 15 ani
Spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani” va avea loc în data de 17 martie 2014, la Sala Palatului din București.
 
Una dintre cele mai iubite trupe din România, trupa Taxi este apreciată pentru mesaj, versurile inteligente, umor și melodie. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, cu autoironie și umor. Trupa va fi însoțită pe scenă de invitați surpriză.
 
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu vă invită într-o călătorie inedită, într-un Taxi unicat.
 
Spectacolul va fi prefațat de lansarea albumului „15”, care va conține, în mod deloc surprinzător, 15 piese.
 
Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.
 
 
 

Trupa Taxi - demers împotriva violenței asupra femeilor
Pe 25 noiembrie, Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, Taxi a lansat videoclipul piesei “Tăcerea din ochi” și site-ul www.tacereadinochi.ro , site dedicat femeilor abuzate fizic și psihic din România.

Videoclipul - regizat de Iulia Lumânare și avându-l ca director de imagine pe Tudor Panduru - o are ca protagonistă pe Mihaela Rădulescu, alături de actorii Victor Petcu, Alexandra Ioniță și copiii Robert Albu și Luca Preoteasa. Trupa Taxi îi mulțumește Mihaelei Rădulescu pentru sprijinul necondiționat și implicarea totală în proiect. Taxi mulțumește totodată programatorului Aurelian Apostol, psihoterapeutului Andreea Popescu, avocatului Cristian Bărcan și tuturor organizațiilor neguvernamentale și publicațiilor care susțin acest demers.  
 
Videoclipul poate fi vizionat aici: http://youtu.be/fKmuUDQdcXc.

Site-ul poate fi accesat aici: www.tacereadinochi.ro.
 

De 30 000 de ori mulțumim!
Pagina de Facebook a trupei Taxi a depășit 30 000 de ”like”-uri. Membrii trupei Taxi mulțumesc celor peste 30 000 de susținători.   Creată în martie 2010, aceasta a devenit foarte rapid platforma principală de comunicare cu publicul, având avantajul de a transmite informația în timp real și de a permite interacțiunea și schimbul de idei.   Pagina de Facebook a devenit și principalul mijloc de promovare al trupei. Piese ca ”Cele două cuvinte” sau ”NonStop” au fost lansate și susținute prin acest canal. Peste 200 000 de oameni au raspandit link-urile videoclipurilor, acestea ajungând la milioane de vizualizări pe Youtube.   Chiar și concertele Taxi sunt influențate de interacțiunea de pe Facebook. În afară de promovarea acestora pe platforma [ Citeste mai mult... ]


La mulți ani, Europa fm!
Pe 26 mai, Europa fm a împlinit 12 ani. Membrii trupei Taxi au fost în studioul improvizat într-un mall și au urat ”la mulți ani”.

Imnul "Let's Do It Romania"
Trupa Taxi a creat imnul campaniei "Let's Do It Romania". Acesta se numește "Să ne dăm țara la curațat" și poate fi ascultat aici.

Dan Teodorescu a participat la Ziua de curățenie naționala, 12 mai.Va rugam introduceti adresa de e-mail